Van donderdag 22 t/m zondag 25 juni 2017 openen ontwerpers en high-end winkeliers de deuren van hun voorraadkasten. Vier dagen lang kunt u door heel Arnhem terecht voor kleding, sieraden, tassen en accessoires van topontwerpers voor mooie prijzen.

Ontwerpers zijn er tijdens de Arnhemse Stockdagen in alle soorten en maten. Gevestigde modehuizen, jonge mode- en designlabels, net afgestudeerden en high-end Arnhemse winkeliers bieden hun voorraden aan. Zowel mode als productontwerp komen voorbij, van handgemaakt tot halffabricaat. Het levert een kleurrijk aanbod voor de bezoeker op. En dat is wat de Arnhemse Stockdagen net even anders maakt dan alle andere mode- en designmarkten: een laagdrempelig evenement met hoogwaardige kwaliteit.

Door de bijdrage van de Stroomversneller kan de Stichting Arnhemse Stockdagen ook een podium bieden voor de startende, net afgestudeerde ontwerpers. Het is voor hen dé kans om zichzelf te presenteren aan het grote publiek en het geeft hen een boost om weer verder te kunnen met nieuwe producten en collecties.